Stabilitatea este…

Azi am înţeles sensul cuvântului stabilitate trambiţat cu mândrie de PCRM. Pe Ştefan cel Mare troleibuzul a fost oprit de mulţime, în regiunea Ministerului Agriculturii. Taxatoarea, un pic prostită şi ferm convinsă ca are şi ea un cuvânt de spus, s-a stropsit la fetele care ciripeau în note ridicate ce fericite sunt că a venit tocmai atâta lume la « flashmob »: « Părinţii vă trimit bani [de peste hotare], dar iaca voi îmblaţi brambura la proteste! »
Am ales să fiu şi eu la protestul împotriva « stabilităţii », a fost o manifestaţie sinceră, şi mă doare-n cot ce partide o să-şi asume meritele. Gloata a fost pe alocuri mai stabilă, pe alocuri zapacită, iar spre seara mai revoltată. De, « men in black » raşi pe cap şi în « cojanci » se întunecau la faţă văzând că nu mai pleacă oamenii şi încercau, poate-poate a scapa totul de sub control.
Fără a instiga pe nimeni la revoluţie planific să particip şi la urmatoarele manifestaţii şi invit şi pe ceilalţi, doar că aceasta să nu fie nici prea verde şi nici prea albastră. Şi mai vreau să transmit pe această cale salutări SIS-ului 😉

Tags: , ,

Monday, April 6th, 2009 7 aprilie, Pareri, Social

4 Comments to Stabilitatea este…

 1. despre stabilitate ca opus al libertatii am scris Ĺźi eu nu de mult, exact asa cum scrii tu acum. imi pare rau ca nu sunt la Chisinau, chiar daca m-ar aresta, pentru ca sunt roman.

  mult succes, Mariana.

 2. stranum53 on April 7th, 2009
 3. Chiar interesant… citi politisti imbracati civil si SIS-isti au fost ieri la protest, numai ca sa tina situatia sub control si sa nu se inceapa revolutia? :) Ei se tem de tineret… stiu ca nu au dreptate…se tem de fundurile lor, ca sa nu iasa din cabinetele luxoase!

 4. Radon on April 7th, 2009
 5. Mariana, au trecut 2 luni.
  De ce taci? 3 luni aproape.
  Blogger se cheamă 😀

 6. Paul Hodorogea on June 16th, 2009
 7. matinka ai ramas shokata de ziua urmatoare!……..7 aprilie

 8. vektornord on March 29th, 2011

Leave a comment