Valentine, go home!

Se apropie inca o mare sarbatoare pentru poporul moldav. Am sarbatorit Halloween, unii si ziua Recunostintei, acum urmeaza una si mai tare.

Vremuri grele, panica mare, indragostitii cutreiera agitati magazinele in cautare de “valentinshi”. Iar tema de discutie ce prevaleaza “Ce faci sambata?”, “Ce cadou ii iai?” si “Tu nu sarbatoresti Sf. Valentiiin?!??”

Si pentru ca suntem in criza (?) oarecum, magazinele rasufla usurate ca li se golesc vitrinele de flecustete inutile, mai fac reduceri. Magazinul de langa serviciul meu, de exemplu, face reduceri (reducerile sunt marcate cu niste cochete inimioare rosii) de 5 lei la sapun lichid (evident, curatenia e direct proportionala cu romantica), diverse creme antirid (sper ca nici un iubit sa nu indrazneasca sa-mi observe intra-atat viitoarele riduri), apa minerala “Morshinskaya” si alte produse corespunzatoare de care vor sa scape din stoc.

“Valentinshele” chinezesti merg ca painea calda, oamenii aburiti de publicitate nu mai inteleg de ce sarbatoresc, stiu sigur ca TREBUIE sa o faca, vanzarile cresc, toata lumea e fericita. Ei bine, daca nu ar exista Sf. Valentin, ar fi extrem de profitabil s-o inventam, nu?

P.S: Luni in SUA e President’s Day, poate imi iau liber luni? :)

Tags: , ,

Thursday, February 12th, 2009 Pareri, Social

7 Comments to Valentine, go home!

 1. Dragostea si atentia trebuie sa fie prezente permanent si nu numai de valentine`s sau de 8 martie wah… totusi e o ocazie în plus pentru o iesire în oras sau o cina romantica cu lumănari… acasa :)

 2. Artur on February 12th, 2009
 3. Asteptam sa scrii pe blog cum a trecut totul la tine si nu uita sa ne povestesti si de cadouri/carti postale si alte gesturi romantice 😀

 4. Mariana Ciobanu on February 12th, 2009
 5. foarte neimportanta sarbatoare pentru mine ca single…
  sper sa nu se transforme in depresiva

  faza cu valentinshi ma facut sa zimbesc :) mersi

 6. octav on February 13th, 2009
 7. @octav Nu-mi place sarbatoarea asta inca din motivul ca cei singuri se simt si mai singuri, ori chiar depresivi si nu ar fi cazul!
  Sunt atatea avantaje! Daca esti single nu ai griji financiare si probleme legate de ce cadou tre sa alegi ca sa nu o dai in bara. Atunci cand 2 persoane se straduie sa fie exagerat de romantice, pentru ca in calendar e 14 februarie, pot sa apara momente penibile:)

 8. Mariana Ciobanu on February 13th, 2009
 9. de acord sint si avantaje :)
  si inteleg ce spui cind spui ca e penibil,
  de obicei nu poti face cadou intreband dinainte si atunci tre sa intuiesti si ma apoi sa vezi de-ti ajung bani si etc, etc.
  pe urma te gandesti daca merita sa discuti despre acest cadou afurisit inainte de sarbatoare ca sa vezi ce parere are ea…
  of da, e cam stupid , dar de aia e si dragoste pentrui ca oamenii sint gata sa faca lucuri stupide unul fata de altul :) :)

 10. octav on February 16th, 2009
 11. Nici mie nu-mi place sarbatoarea asta. Chiar si în SUA arata oarecum “timida”. Parca Valentin ar astepta un an întreg ziua asta ca sa-i spuna Valentinei 😀 c-o iubeste…

  P.S. P.S.-u mi-a placut :)

 12. IonSurdu on February 18th, 2009
 13. ooo, iaca azi sunt Dragobetele:) cum era traditia? alergi si care baiat te prinde, pai esti logodita pe un an? sau cam asa ceva. Ap iaca:)

 14. vlada on February 24th, 2009

Leave a comment