Eu cand vreau sa fluier, plec in concediu (India I)

Ca să ajungi în India trebuie să faci drumul Chișinău – Kiev cu moldoveni care ronțăie răsărită de tresari din somnul iepuresc de pasager, să stai vreo 6 ore în frigul și îmbulzeala din aeroportul Borispol, în Șeremetiev să asiști alături de alte zeci de călători terifiați la scena în care un grup de milițieni o bat, demonstrativ, timp de 30 de minute pe o tipă care a furat din duty-free și apoi să mergi în avion cu peste 90% induși spre Delhi care comunică între ei, normal, în engleză.

Da, acum sunt pregătită, doar mai trebuie să vina Nata din Nepal să mă întâlnească și să începem în două aventura cu backpack-uri de minim 60 de litri (obligatoriu). Traseul, planificat cu multă atenție și experiență de Nata, cuprinde India centrală și de sud.
Rămâne doar să ies din aeroportul Indira Ghandi unde aștept de la 6 dimineața, de aproape 12 ore fără updates de la Nata. Angajatorii aeroportului deja mă recunosc și încep să-mi fac griji, nu mi-a plăcut niciodată filmul Terminal. Dar iată că afară se întunecă, și se pare că voi înnopta pe scaunele din sala de așteptare.

Tags: , ,

Wednesday, December 15th, 2010 India, Jurnal de calatorie

5 Comments to Eu cand vreau sa fluier, plec in concediu (India I)

 1. Ca sa ajungi in India din Nepal … trebuie sa mergi 44 de ore in loc de 36 intr-un autobus in care calugarii buddhisti intoneaza matre incontinuu, in care schimbatorul de viteza nu este atit de perfect sa reziste miinilor magice ale soferului si cade prada unui mic accident (fara victime, aleluyaa). In tot acest timp tebuie sa-ti faci griji ca nu cumva Mariana sa plece din aeroport, si cu toate ca suntem sec 21 – totusi sunt momente in care tehnica pur si simplu refuza :)
  Ne-am intilnit si aventura a inceput!
  PS> Mariana, sorry ca ti-am stricat planul de a dormi pe bancile aeroportului.

 2. Nata on December 15th, 2010
 3. Mariana, fa-ti o fotografie cu vacile care apar pe strazile oraselor.
  Vreau una (fotografie) pentru colectia personala :)

 4. victor ciobanu on December 16th, 2010
 5. Da’ de ce nu ai luat avionul direct Kiev-Delhi?

 6. Iris on December 17th, 2010
 7. E mai scump, asa a fost mult mai ieftin. Plus ca se apropie perioada turstica. Voi daca plecati nu in perioada aglomerata, puteti pleca si din Chisinau cu acelasi pret.

 8. Mariana Ciobanu on December 17th, 2010
 9. Bun, deja am facut, nu numai una 😉

 10. Mariana Ciobanu on December 17th, 2010

Leave a comment